Postup přípravy
Krok 1: Nové brambory si předvaříme asi tak 10 minut, aby nebyly úplně měkké, poté rozpůlíme a vykrojíme malý ďolíček – do něj vložíme lžičku pomazánkového másla Fit Line.
Krok 2: Na to položíme měsíček rajčete, posypeme nastoruhaným sýrem a necháme zapéct.
Zveřejněno 3. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s Fit Line
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL3j
Moje poznámka
Zapečené brambory s Fit Line
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL3j
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
dadmilka před 25 minutami
Cuketová pochoutka
marunda před 1 hodinou
Vdolečky
gabrielamachova23 před 1 hodinou
Salát ze salátových okurek
alan.h před 1 hodinou
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 5 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 7 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 7 hodinami
Tématické fráze:
fit line,
fit dieta recepty,
flora pro aktiv,
pomazánkové máslo fit line,
fit recepty online,
fit jídla,
dietní zapečené brambory,
fit recepty z brambor,
fit recepty,
dietní jídla zapékané brambory,
zapečené brambory,
fit line pomazánkové máslo,
schutidotoho.cz,
zapečené brambory fit,
fit zapečené brambory,
pomazankove maslo fit-line,
zapečené brambory s čubricou,
lín obecný recepty,
fit line recepty,
fit zapecene jidla
Suroviny:
brambory rané,
pomazánkové máslo,
rajče,
sýr strouhaný
Komentáře (5)