Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Punč z rybárny

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

honzam honzam

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

Suroviny

Porce: 10 – 12

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 202 kJ /
1 960 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy140,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cukr rozpustíme nejprve v troše vody a pak dobře promícháme s citrónovou šťávou. Krok 2: Přilijeme rum, koňak a brandy a vše promícháme dohromady. Krok 3: Necháme hodinu chladit a podáváme do nízkých baňatých sklenic.

Zveřejněno 5. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Punč z rybárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oJPz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Punč z rybárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oJPz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Vidíte...., a já blbec jsem myslel, že to píšu, aby to bylo k pití a ne k chápání.;-)

Nechápu, proč “punč z rybárny“.Pokud by u slova“rybárny“ bylo velké písmeno, pak by mohlo jít o název nějaké restaurace, takhle to je nesmysl.:no:

Tématické fráze:
punč z vodky, vinny punc, punč do restaurace, punč video recept

Suroviny:
koňak, vodka, šťáva citronová,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu