Punč z rybárny

Nápoje Doba přípravy: 75 min. s chlazením 2 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Nápoje Doba přípravy: 75 min. s chlazením 2 názory

Suroviny 10 – 12

1 litr rumu,
1/2 litru koňaku
1/2 šálku broskvové vodky (nebo peach brandy)
1 litr citrónové šťávy (džusu)
350 g cukru.

Postup přípravy receptu

  1. Cukr rozpustíme nejprve v troše vody a pak dobře promícháme s citrónovou šťávou.

  2. Přilijeme rum, koňak a brandy a vše promícháme dohromady.

  3. Necháme hodinu chladit a podáváme do nízkých baňatých sklenic.

Komentáře k receptu Punč z rybárny

  • honzam honzam(autor receptu)

    Vidíte...., a já blbec jsem myslel, že to píšu, aby to bylo k pití a ne k chápání.;-)

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Nechápu, proč “punč z rybárny“.Pokud by u slova“rybárny“ bylo velké písmeno, pak by mohlo jít o název nějaké restaurace, takhle to je nesmysl.:no:

    Odpovědět

Tématické fráze: punč z vodky vinny punc punč do restaurace punč video recept