Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 081 kJ / 3 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,64 g |
Tuky | 199,48 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,63 g |
Sacharidy | 138,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJAl
Moje poznámka
Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJAl
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 15 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 5 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 8 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 8 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 9 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 10 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 11 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 11 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 14 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása v těstíčku,
polooštěpok,
jak upravit vinnou klobasu,
nasliptov.sk,
jak se upravuje vinná klobása,
polooštěpok na gril,
těstíčko na vinnou klobásu,
grilovaný polooštěpok,
jak se upravuje vinná klobasy,
vinná klobása v 3obalu,
polooštěpok na gril recepty,
polooštěpok na grilu,
recepty z vinné klobásy,
vinna klobasa pecena s mlekem,
parenica v těstíčku,
poloostiepok syr recept,
jak upravit vinou klobásu,
surovina na vinnou klobásu,
oštiepok na gril,
nasliptov
Suroviny:
klobása vinná,
parenica uzená,
pórek,
šunka zauzená,
vejce,
pepř mletý,
mouka hladká,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej,
mléko
Komentáře (22)
Nechápu, že se u každého receptu musí něco řešit. Myslím, že každá z nás ten sýr zná, tak nevidím důvod to tady dlouhosáhle rozebírat.
Nebylo by od věci hodnotit samotný recept a ne jak se správně jmenuje sýr.
Jenže je pravdou, že poslední dobou je to na denním pořádku
Takže Ivuško, vinnou klobásu miluje můj manžel, protože pochází z čech a troufnu si říct, že i tato klobása?
Uvítám každý recept z tohoto polotovaru
Inak, ak je to výrobok, ktorý je polovicou, tak je označovaný ako pološtiepok, nie polooštiepok. http://www.nasliptov.sk/vyrobky/syry/polostiepok/P...
Ale ono sa zvykne všetko označovať ako oštiepok, bez ohľadu na tvar.
http://www.rezivo-akred.sk/vyroba-a-sluzby/predaj-...