Suroviny
Porce: 10-16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 145 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,83 g |
Tuky | 26,11 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 260,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na pizzu z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQR3
Moje poznámka
Těsto na pizzu z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQR3
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
rychlé těsto na pizzu,
nejlepší těsto na pizzu,
nejlepší kynuté těsto na pizzu,
příprava těsta na pizzu,
original testo na pizzu,
klasický recepty na pizzu,
těto na pizzu,
originál pizza těsto,
těsto na pizzu ze sušeného droždí,
rychlý recept na pizzu,
recepty itálie,
originál těsto na pizzu recept,
co dát na pizu,
testo na pizu,
pizza těsto recept bez droždí,
italské těsto na pizzu,
predpis na pizzu testo,
pizza jako z italie,
těsto na pizzu original,
těto na pizu
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
sůl,
olej olivový,
cukr
Komentáře (20)
Ale i tak bylo moc dobré. :)
Jestli můžu doporučit rychlé těsto na pizzu, tak tohle, mám ho několikrát vyzkoušené