Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,18 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Výborné jako rychlá večeře nebo předkrm.
Zveřejněno 26. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Moje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 8 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
uprava avokáda,
avokado,
recepty z avokáda,
jak upravit avokádo,
avokado recepty,
pokrmy z avokáda recepty,
tepelná úprava avokáda,
avokádo recept,
avokádo se sýrem,
avokádo úprava,
pokrmy z avokada,
avokado tepelna uprava,
pokrm z avokada,
recept avokado,
zapékané avokádo,
zapékané avokádo,
tepelně upravené avokádo,
recepty avokado,
recept na úpravu avokáda,
avokado tepelne upravene
Suroviny:
avokádo,
vejce,
cibule červená,
sýr nastrouhaný,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (14)
Podle mě je ale tepelně upravovat avokádo velká škoda..Je skvělé a plné výživných látek jen tak..Nebo jako dip k "hranolkům" z mrkve, papriky..