Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,18 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Výborné jako rychlá večeře nebo předkrm.
Zveřejněno 26. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Moje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
uprava avokáda,
avokado,
recepty z avokáda,
jak upravit avokádo,
avokado recepty,
pokrmy z avokáda recepty,
tepelná úprava avokáda,
avokádo recept,
avokádo se sýrem,
avokádo úprava,
pokrmy z avokada,
avokado tepelna uprava,
pokrm z avokada,
recept avokado,
zapékané avokádo,
zapékané avokádo,
tepelně upravené avokádo,
recepty avokado,
recept na úpravu avokáda,
avokado tepelne upravene
Suroviny:
avokádo,
vejce,
cibule červená,
sýr nastrouhaný,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (14)
Podle mě je ale tepelně upravovat avokádo velká škoda..Je skvělé a plné výživných látek jen tak..Nebo jako dip k "hranolkům" z mrkve, papriky..