Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 477 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,18 g |
Tuky | 120,00 g |
Vláknina | 30,28 g |
Cholesterol | 884 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 461,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKQ4
Moje poznámka
Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKQ4
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 13 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 8 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 10 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 10 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 10 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 10 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 11 hodinami
Tématické fráze:
italské klobásy,
recept na italské cannelloni,
recepty na italské canneloni,
italské canneloni,
italské klobásy recept,
italské canneloni recepty,
italské canellon,
recepty na italské klobásy,
canelloni nebo velké trubky/paccheroni/
Suroviny:
sýr uzená mozzarella,
sýr ricotta,
těstoviny,
protlak rajčatový,
klobása,
petrželka zelená,
vejce,
česnek,
cibule,
víno bílé,
parmazán,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)