Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 477 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,18 g |
Tuky | 120,00 g |
Vláknina | 30,28 g |
Cholesterol | 884 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 461,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKQ4
Moje poznámka
Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKQ4
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 38 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 3 hodinami
Tématické fráze:
italské klobásy,
recept na italské cannelloni,
recepty na italské canneloni,
italské canneloni,
italské klobásy recept,
italské canneloni recepty,
italské canellon,
recepty na italské klobásy,
canelloni nebo velké trubky/paccheroni/
Suroviny:
sýr uzená mozzarella,
sýr ricotta,
těstoviny,
protlak rajčatový,
klobása,
petrželka zelená,
vejce,
česnek,
cibule,
víno bílé,
parmazán,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)