Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek naruby

Hodnocení receptu je 4,6 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aja.g

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 141 kJ /
273 kcal
Bílkoviny3,99 g
Tuky14,55 g
Vláknina2,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,59 g
Sacharidy30,19 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravené řízky velice malinko osolíme a naklepeme ve strouhance aby se strouhanka vtlačila do masa. Potom je namočíme v rozšlehaném vejci. Krok 2: Zprudka opečeme na pánvičce na oleji. Pak řízky narovnáme do pekáčku. Krok 3: Zalijeme směsí 2 dl vody 3 lžíce kečupu 3 lžíce hořčice a 3/4 lžíce vegety (podravky). Krok 4: Zalité řízky upečeme doměkka. Příloha brambory nebo bramborová kaše.

TIP: Nejlepší recepty na řízky

Zveřejněno 12. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek naruby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z4AJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek naruby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z4AJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (33)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moje maminka je prokládala slaninou:-K:yes:,protože náš tatí kečup nejedl:yes:

alenazadra::-));-)

alenazadra 21. 5. 2015 09:08
vinikajici :yes::yes::yes::yes::yes::-):-):-)

sefrovka:to jsem moc ráda, díky :-)

vařila jsem přesně podle receptu a bylo to moc................. dobré:-K

je to užasné,jen dávám cibuli,rajče,anglickou,kousek másla a podliju troškou vývaru na štávičku.je to mnamka.:yes:4

SUFFRAGO::yes: díky

Yes recept super a ještě když se použije pár fragmentů z několika příspěvků tak opravdu bez chyby.:yes:

Vypadá to užasně,my s manželem máme takové věci moc rádi taže dnešní obídek je jasný :-D Přídavám bodík :yes:

Přidávám do oblíbených a taky bodík:yes: je to strašně jednoduchý i pro začátečníka a naprosto výborný :-K:-D

tak tohle musím vyzkoušet nádhera

Děkuji :-8

Opět dělám a fakt i dost často.Je to rychlí a jednoduchý a všem to děsně chutná!!!!:yes::yes::yes::yes::yes:

Díky, jsem ráda, že chutnalo:-p

Výborné!:yes:

Tématické fráze:
řízky na ruby, řízky naruby, recept na řízky na ruby, hovězí řízky na ruby, recept řízky na ruby, hovězí řízky naruby, řízky na rubi, veprove rizky na ruby, řízky naruby s anglickou slaninou, řízky naruby podle trošky, recepty řízky na ruby, vepřový řízek naruby, řízky naruby s moravankou, veprovy rizek na ruby, řizek, řízky na ruby recept, řízky na na ruby, řřízek na ruby, řízky na ruby s moravankou, řízka naruby

Suroviny:
řízek vepřový, strouhanka, sůl, vejce, olej, voda, kečup sladký, hořčice, vegeta

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu