Vepřové řízky s drůbežími játry

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 3 názory

Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů
55

Suroviny

4 vepřové řízky (po 15 dkg)
15 dkg drůbežích jater
2 lžíce kečupu
4 stroužky česneku
sůl
sladká paprika
tuk na pečení
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Řízky nařízneme, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem rozetřeným se solí a poprášíme paprikou.

  2. Opláchnutá, okapaná a tence nakrájená játra promícháme s kečupem a strouhaným česnekem.

  3. Tuto směs dáme na řízky, řízek přehneme, spojíme párátky nebo jehlou. Vložíme do pekáčku s máslem a za občasného podlévání ve středně vyhřáté troubě pečeme asi 40 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové řízky s drůbežími játry

  • chmel chmel

    dobrý den vypadá to vážně výtečně a si to skusím doma
    a dám recept vcšem mím známím
    S pozdravem :yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Právě jsem chtěla napsat,že dělám skoro stejný recept,jen nedávám kečup,ale provens.koření a koukám,že Jiřinka to dělá také tak:-O.Tato úprava masa je velmi dobrá a každý si pochvaluje:-p.Pokud jsem v dobrém rozmaru a chci nás rozmazlit:-8,tak nejdříve játra na větší kusy okořením,orestuji a pak teprve dávám na maso;-).Taky moc mňam:-p.Posílám za známou chuť boďku č.1 a chválím pěkné fotečky:-).

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Trochu jsem recept upravila,k játrům jsem nedala kečup,ale obalila jsem je ve směsi bylinek(bazalka,libeček,rozmarýn) :-p:-p:-p.Na dno pekáčku jsem dala máslo a cibuli,vložila maso a pekla půl hodiny pod alobalem :-p:-p:-p:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo