Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 653 kJ / 3 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,44 g |
Tuky | 37,58 g |
Vláknina | 26,55 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 739,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Café roláda s jablečnou šlehačkovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8z7L
Moje poznámka
Café roláda s jablečnou šlehačkovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8z7L
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 17 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 43 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 50 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
jablečná roláda,
jablečná šlehačka,
ice café recept,
roláda se šlehačkou a jablky,
koláč s jablecnou pěnou,
palacinky s jablecnou penou,
recept na ice cafe,
moučník s jablečnou želatinou,
roláda s jablečnou šlehačkou,
rolada s rybizovou pěnou,
recept s rybízovou pěnou,
jak se děla cafe z pěnou,
jak se děla cafe z pěnou,
neacafe rolada,
kuchařka recepty rolady
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr,
voda,
soda jedlá,
nescafe,
jablko,
šlehačka,
smeta-fix,
rybíz černý,
skořice,
tyčinka ledové kaštany,
máslo
Komentáře (13)