Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 374 kJ / 2 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,72 g |
Tuky | 82,01 g |
Vláknina | 22,52 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 372,66 g |
Postup přípravy
Těstoviny podáváme jako sytý hlavní chod.
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Moje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 20 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 22 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny,
zapečené penne,
zapečené testoviny v remosce,
těstoviny penne,
penne těstoviny recepty,
penne těstoviny recept,
testoviny pene,
recepty na penne těstoviny,
zapekane testoviny v remosce,
těstoviny v remosce,
penne,
pene těstoviny,
zapečené těstoviny recept,
zapečený testoviny,
penne těstoviny,
recept na těstoviny penne,
testoviny zapecene,
zapečene testoviny,
zapečene penne testoviny s uzenym a se špenatem,
penne zapečené
Suroviny:
těstoviny penne,
rajče,
parmazán,
sýr chedar,
česnek,
mléko,
bobkový list,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
ořech muškátový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
petržel,
pepř mletý
Komentáře (3)
Papkáme i očima,tak bych volila spíše foto naservírovaného pokrmu.Ale jasně,je to o receptech, ne jen o fotkách. Ale víš jak