Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 612 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,90 g |
Tuky | 129,41 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 14,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté mix po švýcarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK2L
Moje poznámka
Mleté mix po švýcarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK2L
Nejnovější recepty
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 7 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 22 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 23 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 23 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát s cottage a krutonky
Jan Nemec před 16 minutami
Kaiserky z celozrnné mouky
Ajfel před 1 hodinou
Ruské vejce
Ivyjg před 2 hodinami
Báječný perník
Kakoska před 2 hodinami
Rychlá nadýchaná bublanina
tronickovaj před 3 hodinami
Brokolicová polévka s hráškem
ricci před 3 hodinami
Králík na divoko se zakysanou smetanou
Sahula před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
David Kron před 5 hodinami
Pikantní vepřová kýta
kacaba10 před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Irena1984 před 5 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso mix recepty,
maso po švýcarsku,
vepřové maso po švýcarsku,
mleté maso po švýcarsku,
švýcarské maso,
recepty z mletého masa mix,
kureci maso po svycarsku,
vepřové po svycarsku,
mlété maso po švícarsku,
maso po svicarsku,
švýcarské mleté maso,
švícarské maso,
mleté maso-mix-recepty,
recept švýcarské maso,
mleté mix recepty,
vepřový po švýcarsku,
recept maso po švýcarsko,
recept maso po švýcarsku,
po švýcarsku mleté maso,
švýcarsko recept
Suroviny:
maso mleté,
máslo,
sýr nastrouhaný,
česnek,
smetana ke šlehání,
vejce,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (4)