Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 612 kJ / 1 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,90 g |
| Tuky | 129,41 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,09 g |
| Sacharidy | 14,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté mix po švýcarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK2L
Moje poznámka
Mleté mix po švýcarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK2L
Nejnovější recepty
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 20 minutami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 3 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 9 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 10 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 10 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 12 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 13 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 15 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 15 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso mix recepty,
maso po švýcarsku,
vepřové maso po švýcarsku,
mleté maso po švýcarsku,
švýcarské maso,
recepty z mletého masa mix,
kureci maso po svycarsku,
vepřové po svycarsku,
mlété maso po švícarsku,
maso po svicarsku,
švýcarské mleté maso,
švícarské maso,
mleté maso-mix-recepty,
recept švýcarské maso,
mleté mix recepty,
vepřový po švýcarsku,
recept maso po švýcarsko,
recept maso po švýcarsku,
po švýcarsku mleté maso,
švýcarsko recept
Suroviny:
maso mleté,
máslo,
sýr nastrouhaný,
česnek,
smetana ke šlehání,
vejce,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (4)