Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 596 kJ / 2 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,61 g |
| Tuky | 120,08 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 660 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,75 g |
| Sacharidy | 90,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqWw
Moje poznámka
Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqWw
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 9 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 10 minutami
Koka sušenky
habis před 1 hodinou
Škubánky s mákem
Tereziena před 1 hodinou
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 2 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 2 hodinami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 3 hodinami
Dýňová polévka
spamejlik před 3 hodinami
Žampionová polévka
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
sekana s romadurem,
přezrálé tvarůžky,
recepty s více druhy masa,
sekaná s olomouckým sýry,
smradlačka,
sekaná s tvarůžky,
dobry recept namlete veprove maso,
smrdlavka,
sekaná s olomouckými tvarůžky,
recepty z vice druhu syra,
recept sekaná s tvarůžky,
recepty přezrálý sýr,
vepřenky s olomouckými tvarůžky,
recept na vepřenky s olomouckými tvarůžky,
recepty z vice druhu syru,
dobry recept na sekanou z veproveho masa,
tvarůžkovo smetanové vepřenky,
recept namlete maso,
sýry do sekane,
nedozrale tvaruzky
Suroviny:
maso krůtí,
bůček,
sýr,
sýr,
podravka,
solamyl,
smetana,
vejce,
cibule
Komentáře (20)