Banica s balkánským sýrem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 847 kJ / 5 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,72 g |
Tuky | 443,49 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 10,62 g |
Sůl | 26,34 g |
Sacharidy | 175,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banica s balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w068
Moje poznámka
Banica s balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w068
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
bulharská banica,
listove testo s balkanskym syrem,
recepty s balkánským sýrem,
koláč s balkánským sýrem,
těsto na banicu,
bulharská banica recept,
bulharské pečivo,
koláč banica,
pečivo s balkánským syrem,
slany kolac s balkanskym syrem,
recept s balkanskym syrem,
šarena sol,
slané pečivo s balkánským sýrem,
šarena sůl,
bulharske listove testo,
pita chléb se zeleninou a balkánským sýrem,
bulharská banica - recepty,
bulharska banica těsto,
recepty z balkánským sýrem,
bulharská bánice
Suroviny:
těsto listové,
sýr balkánský,
olej slunečnicový,
vejce,
voda minerální
Komentáře (9)
BTW: Banica se buďto jako v receptu nahoře řeže na čtverce, nebo se točí do šneka, což jsem spíše vídal u mé babičky a nebo se dělá v celku na plechu. Je to jedno. Důležitá je přece chuť ne?
Balkánská šarena sol
Složení: Sůl, červená paprika, kukuřičná mouka, pískavice, čubrica (saturejka)
Využití: Na zeleninové saláty, do polévek, na chléb nebo pečivo s máslem,sýrem,uzeninou, dochucení masitých jídel, prostě na vše.
Miloš jistě promine. Byla jsem také zvědavá, tak jsem trochu "gůglila"