Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 051 kJ / 3 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,28 g |
Tuky | 141,98 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,12 g |
Sacharidy | 364,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyNJ
Moje poznámka
Houbové rizoto s marinovanou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyNJ
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 12 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 12 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 58 minutami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 2 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 3 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 3 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 4 hodinami
Tématické fráze:
houbové rizoto apetit,
houbové rizoto s červenou řepou,
rizoto s houbami a červenou řepou,
rizoto apetit,
rizoto s cervenou repou a parmazanem,
apetit rizoto recept,
rizoto arborio,
apetitrizoto,
hříbkové rizoto apetit,
apetit rizoto,
houbive rizoto s repou,
rizoto s červenou řepou a houbami,
rizoto prokladane cervenou repou,
italské hříbkové rizoto apetit,
rizoto s houbami a s červenou řepou,
recept rýže s červenou řepou s parmazánem,
vepřová kotleta s marinovanou řepou,
houbové risoto s červenou řepou,
rizeto s cervenou repou apetit,
krémové rizoto s červenou řepou
Suroviny:
rýže arborio,
houby,
máslo,
olej olivový,
cibule šalotka,
česnek,
víno bílé,
parmazán,
tymián,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
řepa červená,
ocet vinný červený,
olej olivový,
cukr třtinový,
sůl,
pepř,
ocet,
olej olivový,
parmazán,
marináda z řepy
Komentáře (13)
A všem ostatním díky za zájem, mám radost, když někoho recept zaujme
Jen takový můj poznatek,co se týká přípravy červené řepy.Já ji raději peču zabalenou v alobalu.Příjde mi,že je chutnější,než klasicky uvařená