Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 731 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,93 g |
Tuky | 49,53 g |
Vláknina | 18,43 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 281,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené tagliatelle s ančovičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v7k
Moje poznámka
Zapečené tagliatelle s ančovičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v7k
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 5 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 7 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s ančovičkami,
recepty s ancovickami,
těstoviny s ančovičkou,
s ančovičkami,
recept s ančovičkami,
recept na tagliatelle,
zapečené těstoviny se špenátem a ančovičkami,
recepty s ančovičkou,
těstoviny s ančovičkami recept,
recepty testoviny s ančovičkami,
těstoviny a ančovičky,
ančovičky recepty,
těstoviny s houbami a ančoviček,
recepty z ancovickami,
recepty s ančkovičkama,
těstoviny s ančovčkamy,
tagliatelle recept,
ančovičky smrdí?,
pesto s ančovičkou,
testoviny ančovičky
Suroviny:
tagliatelle,
ančovičky v oleji,
cibule červená,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl mořská
Komentáře (21)
Díky za vyzkoušení, krásné fotky a zprávičku
ivulinka: jooo, to znám, taky nevím, co mám vařit dřív
1974andrea: taky jsem ho tam chtěla mrsknout, ale doma žádný nebyl
Děkuji všem za kladné ohlasy a milé větičky