Suroviny
Porce: cca 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 245 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 110,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 211,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosové bonbónky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGkw
Moje poznámka
Kokosové bonbónky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGkw
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 1 hodinou
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 1 hodinou
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 4 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 15 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 16 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 17 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 17 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 18 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 19 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 20 hodinami
Tématické fráze:
kokosové kuličky z hery,
kokosove bonbony,
vánoční bonbónky,
strouhaný kokos recept,
recept z hery a kokosu,
kokosové bonbony,
kokosový nepečený bombonky,
recept na kokosové bonbóny,
kokosové bonbony recepty,
kulicky z hery,
cukroví strouhaný kokos recept,
recepty z hery a kokosu,
cukroví z hery a kokosu,
bonbonky cukroví,
čokoládové bonbonky kuličky
Suroviny:
cukr moučkový,
kokos strouhaný,
tuk hera,
rum,
cukr moučkový,
poleva čokoládová,
zdobení cukrářské
Komentáře (8)
Bodík