Postup přípravy
Krok 1: Vychladlé pláty rozkrojíme na díly, postupně spojujeme marmeládou a krémem, střídáme světlý a tmavý.
Krok 2: Asi v jedné třetině délky vyřízneme mělké zářezy (naznačení kabiny), potřeme celé auto krémem.
Krok 3: Po ztuhnutí potáhneme marcipánem a dozdobíme.
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Moje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 4 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 5 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 6 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 7 hodinami
Tématické fráze:
hasičské auto prodej,
hasicska auta na prodej,
dort pro hasiče foto,
hasičská auta prodej,
dort hasické auto,
prodej hasičských aut,
dort hasicske auto,
hasičské auto z marcipánu,
hasické dorty,
hasicke auto dort,
hasičské auta na prodej,
dort hasičské auto postup,
dort hasičské auto foto,
hasicke hračky,
marcipanove dorty hasicke auto,
prodej hasicskeho auta,
hasičské auto dort,
hasiči auta na prodej,
hasičské auto na prodej,
prodej hasičská auta
Suroviny:
korpus světlý,
korpus kakaový,
marmeláda rybízová,
krém vanilkový,
marcipán,
potravinářské barvivo
Komentáře (10)