Postup přípravy
Krok 1: Vychladlé pláty rozkrojíme na díly, postupně spojujeme marmeládou a krémem, střídáme světlý a tmavý.
Krok 2: Asi v jedné třetině délky vyřízneme mělké zářezy (naznačení kabiny), potřeme celé auto krémem.
Krok 3: Po ztuhnutí potáhneme marcipánem a dozdobíme.
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Moje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 59 minutami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
hasičské auto prodej,
hasicska auta na prodej,
dort pro hasiče foto,
hasičská auta prodej,
dort hasické auto,
prodej hasičských aut,
dort hasicske auto,
hasičské auto z marcipánu,
hasické dorty,
hasicke auto dort,
hasičské auta na prodej,
dort hasičské auto postup,
dort hasičské auto foto,
hasicke hračky,
marcipanove dorty hasicke auto,
prodej hasicskeho auta,
hasičské auto dort,
hasiči auta na prodej,
hasičské auto na prodej,
prodej hasičská auta
Suroviny:
korpus světlý,
korpus kakaový,
marmeláda rybízová,
krém vanilkový,
marcipán,
potravinářské barvivo
Komentáře (9)