Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 292 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 0,37 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí vývar z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoQO
Moje poznámka
Rybí vývar z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoQO
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 2 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 13 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 15 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 20 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 23 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 28 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 34 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 38 minutami
Kynutý skořicový točenec
magdalenka před 42 minutami
Jednoduchá kvasnicová pomazánka
magdalenka před 47 minutami
Vánoční panettone
Myska311 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybí vývar z kapra,
rybí polévka v pomalém hrnci,
vývar z kapra,
rybí polévka z pomalého hrnce,
hovězí vývar v pomalém hrnci,
kapří vývar,
kapr v pomalém hrnci,
rybí polévka v v pomalém hrnci,
kapr pomalý hrnec recept,
pomalý hrnec recept na hovězí vývar,
rybí polévka z v pomalém hrnci,
rybí polévka z kapra v pomalém hrnci,
pomaly hrnec rybi polevka,
recepty pro pomalý hrnec,
hrnec na vývar,
rybí polévka v pomalém hrnci,
rybi polevka z pomalém hrnci,
rybípolévkaz pomalém,
www rybipolevka cz,
vývar z z kapra
Suroviny:
hlava kapří,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
cibule,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl
Komentáře (6)
...ale toto není rybí polévka.
Toto je přípravná fáze - vývar, který se posléze (společně z hlav obraným masem) přidá k zeleninovému základu který popisujete vy
http://www.labuznik.cz/recept/stedrovecerni-rybi-p...