Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 292 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí vývar z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoQO
Moje poznámka
Rybí vývar z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoQO
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 18 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 29 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
rybí vývar z kapra,
rybí polévka v pomalém hrnci,
vývar z kapra,
rybí polévka z pomalého hrnce,
hovězí vývar v pomalém hrnci,
kapří vývar,
kapr v pomalém hrnci,
rybí polévka v v pomalém hrnci,
kapr pomalý hrnec recept,
pomalý hrnec recept na hovězí vývar,
rybí polévka z v pomalém hrnci,
rybí polévka z kapra v pomalém hrnci,
pomaly hrnec rybi polevka,
recepty pro pomalý hrnec,
hrnec na vývar,
rybí polévka v pomalém hrnci,
rybi polevka z pomalém hrnci,
rybípolévkaz pomalém,
www rybipolevka cz,
vývar z z kapra
Suroviny:
hlava kapří,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
cibule,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl
Komentáře (6)
...ale toto není rybí polévka.
Toto je přípravná fáze - vývar, který se posléze (společně z hlav obraným masem) přidá k zeleninovému základu který popisujete vy
http://www.labuznik.cz/recept/stedrovecerni-rybi-p...