Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ajčiny kynuté rohlíčky se slaninkou a sýrem z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ajka007 ajka007

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny pro 16

16

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 922 kJ /
3 328 kcal
Bílkoviny121,16 g
Tuky131,52 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 487 mg
Sodík 9,01 g
Sůl22,46 g
Sacharidy406,46 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dám a naleju do pekárny a dám program Těsto. Po vykynuti (mně to kyne hodinu a půl) vytvoříme dva bochánky. Z jednoho vyválíme kulatou placku a rozdělíme na 8 dílů jako pizzu. Naplníme jedním plátkem slaniny a navrch sýr a zarolujeme do tvaru rohlíku. Pomazené žloutkem, posypeme solí a mákem nebo kmínem.

Zveřejněno 30. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pl5n

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pl5n

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

A mouka hladka,omlouvam se:-)

Rohlíčky ze sýrem hlavně s Nivou jsou lepší nekynuté,spíš se hodí k vínu a pivu ale tyto taky nejsou špatné.:-)

Nivu nastrouham:-)

Ten sýr dáme nastrouhaný ,nebo plátek z té Nivy ???? Docela bych to zítra i stihla a určité se to nevyhodí ! :-D Omlovám se,teď jsem to viděla, "nastruohat" ! :yes: Mouka hladká?

Znám, proto vím, že jsou skvělé ;-):yes:

Tématické fráze:
rohlíky se slaninou a sýrem, rohlíky se slaninou a sýrem recept, kynuté rohlíčky se slaninou, domácí rohlíky se slaninou, domaci kynute rohliky, kynute rohliky se slaninou, domaci rohliky ze slaninou a syrem, recept na rohlíky se slaninou, rohlíčky se slaninou a sýrem, recepty rohlíky se slaninou, domácí rohlíky se sýrem a slaninou, recept na rohlíky se slaninou a sýrem, slaninove rohlicky, kynute rohliky se syrem, kynuté rohlíky z pekárny, slaninovýrohlík se slaninou a sýrem, rohlíčky se slaninou, rohliky se syrem a slaninou, kynute domaci rohliky, rohlíčky se sýrem

Suroviny:
mouka hladká, mléko, droždí čerstvé, olej, vejce, cukr, sůl, slanina, sýr niva

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu