Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 796 kJ / 2 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,00 g |
Tuky | 10,91 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 510,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEoB
Moje poznámka
Moje bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEoB
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 16 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 20 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramborová kaše recept,
bramborova kaše,
bramborová kaše bez hrudek,
bramborova kaše jinak,
bramborová kaše bez mléka,
recept na bramborovou kasi,
mixer na bramborovou kaši,
recept bramborová kaše,
bramborová kaše se smetanou,
tyčový mixér na bramborovou kaši,
tyčový mixér bramborová kaše,
šlehač na bramborovou kaši,
recepty bramborová kaše,
mixér na kaši,
jak vyšlehat bramborovou kaši,
bramborova kase tycovy mixer,
bramborova kase mixer,
recepty z bramborove kase,
šlehač na kaši,
ruční mixér na bramborovou kaši
Suroviny:
brambory,
sůl,
máslo,
mléko,
smetana,
sýr tavený
Komentáře (12)
Brambory "C" , když jsou vařené (vřelé), tak mít připravené vřelé mléko, kousek másla nebo nějakého dobrého margarínu - bleskově rozšťouchat bram. a zalít vroucím mlékem a hned šlehat. Vyšlehá se luxusně do nadýchané kaše,která nemá konkurenci. přidat se pak může přidat nebo dát navrch cokoliv - jarní cibulku, šnytlík, smaženou cibulku - atd.
Ručím za 100% úspěch.
A pořád víc je potřeba zkoumat jaké brambory kupujeme ! Prodávají smradlevé a nejedlé, něco co s přílohovými bramborami nemá nic,ale opravdu nic společné!
(ale třeba to autorka jen blbě napsala a tím ručním mixérem myslela ruční šlehač
Vyzkoušíme!