Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 723 kJ / 2 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,90 g |
Tuky | 14,75 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 416,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Puding ze sladké brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5zz
Moje poznámka
Puding ze sladké brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5zz
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 minutou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 42 minutami
Cikánské řízky
hd.monthy před 52 minutami
Pečená švestková povidla
Katerain před 1 hodinou
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 2 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 2 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 2 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak vařit sladké brambory,
metyja,
sladka brambora priprava,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
sladke recepty s pudinkem,
recept na bramborovy pudig,
sladkosti z vařených brambor recepty,
sladká brambora varene,
příprava ze sladkých brambor,
sladké brambory příprava,
tncz nova levné recepty ládi hrušky pudink,
tncz nova levné recepty ládi hrušky buchta z nepeceneho pudinku,
recepty se sladkych brambor,
recepty na sladké brambory,
sladké brambory recepty
Suroviny:
brambory sladké,
mléko,
cukr,
mandle
Komentáře (2)