Suroviny
Porce: cca 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 168 kJ / 3 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,52 g |
Tuky | 117,05 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 822 mg |
Sodík | 6,34 g |
Sůl | 15,88 g |
Sacharidy | 406,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy plněné Hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8AxW
Moje poznámka
Koblihy plněné Hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8AxW
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 36 minutami
Plněné papriky
Rebeca před 37 minutami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 1 hodinou
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 1 hodinou
Koprová omáčka
Elis_131 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 2 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 3 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 3 hodinami
Cuketové brownies
verisek08 před 5 hodinami
Tématické fráze:
koblihy plnene merunkama,
koblihy recept,
aby koblihy nevytekly,
koblihy s hermelínem,
aby koblížky nevytekly,
koblihy aby nevytekly,
hermelín plněný brusinkami,
plněné hermelin s s brusinkami,
jak udelat koblihy aby se nerozlepily,
nok plněné brusinkami,
kobliha plnena masem,
aby nevytekly koblihy,
smažení koblížků aby se nerozlepily,
šampus s brusinkami,
plněná kuřecí kobliha
Suroviny:
sýr hermelín,
brusinky,
mouka hladká,
cukr,
tuk,
mléko,
vejce,
žloutek,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (10)
Ponorný mixer zv. "tyčák" - mixovat
Food processor - mixovat???
Šlehač - šlehat
Hnětač - hníst
Šlehač s hákama - hníst???
No jo, ale co když je na tyčáku nasazená metla, he?
Máte na TOP zatím 3 rcp... Prosím, znovu si je přečtěte a pokud myslíte že byste podle nich uvařila to co se vám uvařit podařilo, pak je nechte tak jak jsou napsány...
Ale konkrétně u tohoto rcp zasloužíte obdiv za to, jak precizně se vám podařilo těstem obklíčit náplň
A že stačilo napsat do komentáře pod STEJNÝ recept, co tu máte v podobných, něco ve smyslu "dělám to stejně, akorát bez pazmazánu a bez skořice", tak to sem raději ani nepíšu...
Já bych to sice neudělala, ale kdoví
Určitě je to moc dobré
Recept se mi líbí