Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 33,10 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BvQ
Moje poznámka
Jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BvQ
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 6 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 22 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 40 minutami
Jablkový zázrak
Fitulka před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 3 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 4 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk recepty,
veprovy jazyk na česneku,
vepřový jazyk,
recepty vepřový jazyk,
hovězí jazyk recept,
vepřový jazyk recept,
hovězí jazyk recepty,
pokrmy z česneku,
jak vyudit veprove jazyky,
jak upravit uzený hovězí jazyk,
vepřový jazyk úprava,
vepřové jazyky,
veprove jazyky na cesneku,
hovězi jazyk,
jak vyudit hovezi jazyk,
jak vyudit vepřový jazyk,
recept vepřový jazyk,
recept na úpravu vepřového jazyka,
recept na vepřovy jazyk,
hovězí jazyk na cesneku
Suroviny:
jazyk vepřový,
sůl,
kmín celý,
česnek,
olej
Komentáře (10)
Vařím tak dlouho, pokud maso po nabodnutí na vidličku samo nesklouzne
***
K receptu
Dělám stejně jak stojí v rcp psáno, až na maličkost:
Používám máááslo
Strašná dobrota je to
(jazyčisko před osmažením krájím podélně na čtyři plátky)
Přidala jsem fotky
Čistila jsem mrazák a oni 2 jazyky koukaly opuštěný a vyplazovali se na mě