Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s jakoby boloňskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q03
Moje poznámka
Špagety s jakoby boloňskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q03
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Nela20 před 6 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 18 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 21 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 32 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 35 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 5 hodinami
Tématické fráze:
láďa hruška špagety,
špagety s gothajem,
špagety podle ládi hrušky video,
špagety podle ladi hrusky,
těstoviny s boloňskou omáčkou,
špagety ládi hrušky,
špagety s omackou,
recept na boloňskou omáčkou,
recepty ládi hrušky špagety,
spagety od hrusky,
lasagne podle ládí hrušky,
špagety s buloňskou omáčkou,
omacka na spagety gothaj,
špagty s boloňskou omáčkou,
láda hruška recepty špagety,
špagty s boloňskou omáčkou,
domácí pribináček od ládi hrušky,
špagety lada hruška,
spagety s bolanskou omackou,
spagety gothaj kecup
Suroviny:
salám měkký,
cibule,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
pepř,
koření oregáno,
sůl,
cukr,
olej,
voda,
těstoviny špagety,
sýr eidam
Komentáře (7)
http://www.toprecepty.cz/recept/38660-spagety-s-ra...,
možná by stačilo napsat, že děláš bez hub a přidat fotku k jejímu receptu. Ostatní rozdíly jsou tam minimální
casino: Ocet do rajcatove "skoro" bolonske omacky? Cukr(spetku) davaji i v Italii prave proto, aby srazili kyselost rajcat (ne do bolonske omacky, aby bylo jasno). Ovsem, kdyz pouzijete kecup, mate vystarano, ale to snad Vy neudelate.
Ale ta vychytávka s octem a cukrem není vůbec šílená, pokud i já nejsem šílenec