Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 519 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,08 g |
Tuky | 30,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 32,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybičková pikantní směs se sýrem na topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7KY
Moje poznámka
Rybičková pikantní směs se sýrem na topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7KY
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 19 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 22 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno 18. 5. 2025 11:05
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno 18. 5. 2025 10:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 2 minutami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 4 minutami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 32 minutami
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 1 hodinou
Anglické palačinky
TerkaKorduliakova před 2 hodinami
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 3 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 3 hodinami
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 4 hodinami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 6 hodinami
Tématické fráze:
pikantní rybičková pomazánka,
rybičková pomazánka na topinky,
tomatova rybickova pomazánka s worcester,
masovo-rybyckova-pomazanka,
směs na topinky z rybiček,
topinky se sýrem,
láďa hruška rybičková pomazánka,
pikantní směs na topinky z rybiček,
směs na topinky z rybiček,
tncz nova levné recepty domácí kečup,
topinka ládi hrušky
Suroviny:
rybičky v tomatě,
sýr eidam,
cibule,
česnek,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (7)