Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 789 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 84,66 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 24,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Moje poznámka
Pečený vepřový jazyk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7OO
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 8 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 9 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 10 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 10 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 10 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 10 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 11 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 11 hodinami
Tématické fráze:
veprovy jazyk peceny,
peceny veprovy jazyk,
vepřovy jazyk na grilu,
vepřový jazyk,
vepřový jazyk recept,
veprovy jazyk recepty,
vepřové jazyky,
grilovaný vepřový jazyk,
peceny jazyk,
peceny veprovy jazik,
recept na vepřový jazyk,
grilovaný jazyk,
grilovaný jazyk,
vepřové jazyky recept,
pečené vepřové jazyky,
recept vepřový jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
vepřové jazyky recepty,
jazyk pečený,
jak spařit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
slanina,
česnek,
sůl,
koření grilovací,
cibule
Komentáře (10)
Naložení je nutnost, min. 12h, lépe 24h. Přeji dobrou chuť.
loupe,po upečení?