Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 394 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,45 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékaný fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVyN
Moje poznámka
Opékaný fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVyN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 44 minutami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 1 hodinou
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 13 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 9 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 10 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 10 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 10 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 11 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 11 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 13 hodinami
Tématické fráze:
fenikl recepty,
čerstvý fenykl recepty,
cerstvy fenykl,
fenikl,
čerstvý fenikl,
fenikl bulva,
recepty z feniklu,
fenikl recept,
recepty fenikl,
čerstvy fenikl recepty,
jak upravit fenikl,
čerstvý fenykl recept,
příprava fenyklu,
recepty s fenyklem,
fenykl čerstvý,
úprava feniklu,
recept fenikl,
fenykl příprava,
maso na fenyklu,
příprava feniklu
Suroviny:
fenykl,
olej olivový,
sůl
Komentáře (20)
Moc děkuji.
Nyní to mohu vyzkoušet.
Dá
Jsou z něho vynikající saláty
No, pokud vám nevadí jeho vůně, která se tepelnou úpravou podstatně potlačí...
Edit: www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fenykl+sal%C3%A1t&kategorie=&autor=&razeni=