Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Moje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 29 minutami
Čabajkové lečo
Přidáno před 2 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 21 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 42 minutami
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 46 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
lenka-k před 1 hodinou
Cuketové placky
hpludrova před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vaha 1972 před 3 hodinami
Vrstvený salát
Anche před 3 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Anche před 3 hodinami
Vepřová kýta à la hovězí znojemská roštěná
Anche před 3 hodinami
Tématické fráze:
škubánky na slano,
recept na škubánky na slano,
opečené škubánky,
skubanky,
škubánky recept,
slané škubánky,
jak udělat škubánky,
kucmoch s makem,
bezlepkové škubánky,
opečené škubánky recept,
škubánky recept na slano,
jak ohrat skubanky,
škubánky opečené,
škubánkové opečenky,
jak se dělá kucmoch,
bramborová šustka,
brambory na štouchacku,
sustka z brambor,
recept na škubánky,
škubánky slané
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
sůl,
máslo
Komentáře (18)
.Která druhý den pečem na oleji.
A stalo se že jsme nato zapoměli a i 4 den to bylo dobré.
Uhřívat to nad párou to jsme ještě nzkoušeli-ale nevím proč by to nešlo,když br.knedlík tak ohřejem nad parou.
Musím těsto v hrnci zpracovat hned všechno, nebo ho můžu nechat v hrnci, jako bramborovou kaši, a pak teprve třeba večer uhníst placičky ? Nebo škubánky/placičky musím udělat ještě z teplých brambor ? A dají se škubánky ohřívat na páře třeba jako knedlíky ?