Máslový krém na cukroví
Hledáte inspiraci na výborný máslový krém? Máme pro vás jednoduchý návod na krém, který se skvěle hodí na slepování a plnění nejrůznějšího cukroví, dobře drží a je trvanlivý. Snadno se s ním pracuje a každé cukroví chuťově pozvedne.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 454 kJ / 2 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,79 g |
Tuky | 227,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 303 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 204,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Moje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 21 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 1 hodinou
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 3 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 14 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 19 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 19 hodinami
Tématické fráze:
maslovy krém do cukrovi,
máslový krém do vánočního cukroví,
jednoduchý krém do cukroví,
maslovy krem na cukrovi,
máslová nádivka do cukroví,
krem do cukrovi,
jednoduchý máslový krém,
krém do cukroví bez vajec,
krémy do cukroví bez vajec,
máslové cukroví,
krém do vánočního pečiva,
kremy do cukrovi,
recepty na krémy do cukroví,
krém do cukroví bez vejce,
krem ktery se nekazi,
kremy na cukrovi,
maslovy krem nad parou,
maslovy krem nad parou,
krem na cukrovi,
krem do cukrovi aby se nekazil
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (10)
Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla...