Postup přípravy
Krok 1: Zelí vymačkáme - neproplachujeme a nakrájíme, všechny přísady dáme do zelí, jako na bežný bramborák, místo mouky poprášit strouhankou, solit podle slanosti zelí.
Krok 2: Promícháme a pak na rozpáleném oleji či sádle, děláme lžící placičky, které jsou křehké.
Zveřejněno 14. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYy5
Moje poznámka
Zelné placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYy5
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 16 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 1 hodinou
Buchta s meruňkami
Sasenka před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 2 hodinami
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 4 hodinami
Brownies z červené řepy
EvaCh před 5 hodinami
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 12 hodinami
Tématické fráze:
zelňáky z kyselého zelí,
smažené zelné placky,
placky z kyselého zelí,
zelny placky,
zelné placky,
recept na zelné placky,
placicky z kyseleho zeli,
zelne placky s tvarohem,
placičky ze zelí,
zelné,
smažené zelňáky,
zelňáky z kyselého zelí smažené,
placky zelné,
zelné placky smažené,
zelné placky ze syrového zelí,
recept na placky z kyselého zelí,
zelné lívanečky,
placky ze syrového zelí,
recepty na zelné placky,
kysele zeli placky
Suroviny:
zelí kysané,
strouhanka,
vejce,
pepř,
česnek,
majoránka,
olej
Komentáře (14)