Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 302 kJ / 1 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,89 g |
| Tuky | 126,45 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kolínka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYPg
Moje poznámka
Jehněčí kolínka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYPg
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 7 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 10 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 10 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 10 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 11 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 11 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečené jehněčí kolínko,
recepty.cz,
jak dlouho péct jehněčí,
jehněčí kolínko cena,
pečená jehněčí kolínka,
jehněčí na tymiánu,
konfitované jehněčí,
jak péct jehněčí,
jehněčí kolínko pečené cena,
jehněčí,
on line recepty,
jehneci pecene na tymianu,
jehneci kolinko pecene,
babicovy dobroty jehněčí kolínko,
jehněčí kolínka cena,
pečené jehněčí kolínka,
konfitovaná jehneči,
kolinka,
jak dlouho peco jehněčí maso,
jehněčíkolínka příprava
Suroviny:
koleno jehněčí,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
cibule,
česnek,
slanina
Komentáře (10)