Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,78 g |
Tuky | 9,24 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Moje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 4 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 5 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 6 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty vepřová slezina,
vepřová slezina,
jak připravit slezinu,
slezina vepřová,
jak vypadá vepřová slezina,
vepřová slezina recept,
jak připravit slezina,
studená vepřová játra,
slezina recepty,
plněná slezina,
co je vepřová slezina,
jak připravit slezinu?,
recept na vepřovou slezinu,
plněná slezinka recepty,
plněné sleziny,
recept vepřová slezina,
recept na slezina,
vepřové ledvinky na paprice pohlreich,
lahůdková slezina,
vepřové sleziny recept
Suroviny:
slezina vepřová,
sýr eidam,
špek,
paprika čerstvá červená,
cibulka lahůdková,
pepř mletý,
sůl,
olej,
Komentáře (11)
Kdo má slezinu rád,tak opravdu doporučuji
cekrops:
Já vím,že všichni nemusí,nebo nemůžou různé vnitřnosti
Teda,ale piplačka s tou přípravou je děsná