Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí na kari s nivou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

anete anete

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 031 kJ /
964 kcal
Bílkoviny143,58 g
Tuky42,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 2,78 g
Sůl6,95 g
Sacharidy1,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, pořádně posypeme kari kořením a červenou paprikou. Krok 2: Osmažíme z obou stran na oleji. Krok 3: Pak maso vyndáme, dáme do pekáčku, poklademe nivou, zalejeme smetanou a dáme zapéct zhruba na 20-30 minut.

Zveřejněno 26. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí na kari s nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L70v

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí na kari s nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L70v

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Výborné masíčko, super recept. Děkuji

:yes::yes::yes:Dnes jsme měli k obědu a bylo to výborné. Díky <3

Výborné, jednoduché!:yes:

Bylo to naprosto skvele!!!varil jsem pro rodinu pritelkyne a vsichni se oblizovali a chvalili.byl jsem za hvezdu v kuchyni :D ;) .DOPORUCUJU!!!

Fakt fantasticky, omacka sla na dracku a nakonec jeste vylizali i zapekaci misku. Jednoduchy recept a funguje. Pro upresneni smetana ke slehani 30% a 250ml (trouba na 200 C a 30 min stacilo). :yes::-))

Tohle je také moc hezká varianta na drůbeží dobrůtku:-p+:yes:

Tak dneska jsem nevedela co k obidku, jsem nemocna a kdyz jsem narazila na tento recept, kdy suroviny mame doma a na uvareni je to jednoduche, tak jsem se na to vrhla :) Jen misto nivi jsem dala hermelin, tak snad to nebude tak silene :) Diky za napad a davam bodiky;-)

Můžu použít i kuř.stehna-:-p

Moc hezký recept :-) a určitě dobrý :-p. Už ho mám uložený, díky. :yes: +

Anete, to vůbec nemusí být špatný, suroviny k sobě dobře pasujou a výsledek bude dobrota. Dávám ti boda č.6:yes:

Vypada to krasne, hned bych si dala. :-p :yes:

Jejda, to je krasa.:yes:3:yes:

Sbíhají se mi sliny,vypadá to suprově:yes:

Anete, co mi to děláš? Takhle po ránu dráždit moje smysly? Je to nádhera, bodík si práve zasloužíš.:yes:

Tématické fráze:
kuřecí na kari, kuřecí maso na kari, kuřecí s nivou a smetanou, kuřecí steak na kari, kuřecí s nivou, kuřecí nudličky na kari s nivou, krůtí maso s nivou, kuřecí maso s nivou, kuře na nivě, kuře na nivě, kuřecí stehna s nivou, kuřecí kari, kuřecí maso s nivou a smetanou, kuřeci maso se smetanou a nivou, kuřecí steak s nivou, kureci snivou, maso na nive, krútí mleté maso s nivou recept, kuřecí steaky s nivou, kuře na smetaně s nivou

Suroviny:
prsa kuřecí, smetana ke šlehání, sýr niva, sůl, paprika sušená sladká, koření kari, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu