Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 198 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 0,63 g |
| Vláknina | 2,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 64,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablíčkový dezert z polenty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YNB
Moje poznámka
Jablíčkový dezert z polenty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YNB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 16 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
moučník z polenty,
polenta s jablky,
polenta recepty,
jak se vaří polenta,
moučníky z polenty,
dezert na oslavu,
dezerti jabka,
recepty z polenty dia,
polenta na veceri,
polenta recept z mikrovlnky,
recept na moucnik z polenty,
jak vyrobit polentu,
susenky z polenty,
polenta,
jabko karamelovy dezert,
poenta s jablky,
moičník z polenty,
moucnik z polenty,
polenta jako dezert,
dezerty na oslavu recepty
Suroviny:
polenta instantní,
džus jablečný
Komentáře (6)
V líné variantě ohřeji 500 ml džusu asi na 2 min v mikrovlnce na plný výkon, pak přimíchám polentu (trochu méně asi 80 g) a opět vlním cca 3-5 min. Dokonce, když jsem na začátku dala jednou polenty více, dalo se vše ještě napravit a přimíchat džus.
Na rozlámané Jiřinky jsem dala několik lžic polentového dezertu a ozdobila kompotovanými třešněmi. Vše jsem nechala vychladit. Hezky to v lednici ztuhlo. Sušenky by možná ani být nemusely, ale kompotované ovoce je s dezertem moc dobré. Návštěva mlaskala.
Pokusím se přidat foto. Ještě jednou dík!