Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 71 380 kJ / 17 060 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 329,75 g | 
| Tuky | 56,52 g | 
| Vláknina | 94,75 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 394 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 3 760,62 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Vlejte vodu do mixeru, rozpustitre v nej kvasnice, pridajte sol, olej a 2/3 muky.
	Krok 2: Mieste a pridavajte muku az pokial sa uz nepriliepa na steny mixeru, je makke na dotyk a trosku sa lepi na prsty, no nezanechava na nich zbytky.
	Krok 3: Rozdelte na kusky, ktore vam vojdu do dlane a rolujte ich pod dlanou az kym nedostanete hladke a pravidelne gule. Vlozte do kontajnera na jedlo a prikryte vekom. Nechajte kvasit zo dve hodinky.
	Krok 4: Cesto trosku narastie, bude makke a lahko tvarovatelne. Vezmite jednu gulu, udierajte po nej pastou aby ste vytlacili vzduch, no zachovajte kruhovy charakter.
	Krok 5: Splastene cesto vezmite do ruk a palcami postupne roztahujte zvnutra von.
	Krok 6: Polozte cesto spat na pracovnu plochu a dlanami vo opatrne otvorte, kruzivymi pohybmi. Nezabudnite pomucit pracovnu plochu.
	Krok 7: Vlozte cesto na pekac a naneste omacku, syr a bylinky.
	Krok 8: Pecte az kym nieje prepecene podla potreby.
Zveřejněno 2. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Ako na pizzu?
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpDM
Moje poznámka
					
				
Ako na pizzu?
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpDM
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							těsto na picu, 
						
						
							recept na pizzu, 
						
						
							recept na picu, 
						
						
							recepty na picu, 
						
						
							výroba pizzy, 
						
						
							výroba pizzi, 
						
						
							pizza recept, 
						
						
							pica recept, 
						
						
							jak udelat picu, 
						
						
							recepty pica, 
						
						
							pizza recept video, 
						
						
							cesto na picu, 
						
						
							jak upéct picu, 
						
						
							recept na těsto na picu, 
						
						
							recept pica, 
						
						
							mouka na pizzu, 
						
						
							výroba těsta na pizzu, 
						
						
							pica recepty, 
						
						
							ako na pizzu, 
						
						
							výroba pizzy video
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							mouka farina, 
						
						
							kvasnice sušené, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							sýr strouhaný, 
						
						
							bylinky
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (33)
+bod
4.7kg Muky Farina tipo 00
1/2 kavovej lyzicky susenych kvasnic
hrst soli...
Opravdu na 5kg mouky půl lžičky kvasnic?
Tzn. na půl kila mouky 1/18 lžičky kvasnic ... trochu málo, ne?
pouzil jsem pomery co psala Nova 2009 jen jsem to upravil na polovic vysli ztoho 4 strdni pizzy takze pro rodinku akorat
0,3l vlažné vody, 1/8 kostky droždí, 1 kávové lžičky soli, 0,5 kg mouky 00 , aspon 2 polévková lžíce olivového ale lepsi budou 3
A rajcatovou omacku doporucuji delat si vlasni je lepsi jak kecup
ja ji delal ze sparenych nakrajenych rajcat pridanych na panvicku s orestovanym cesnekem na olivovem oleji a ke konci vareni sem pridal spetku oregana
jinak tady je vysledek
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs378....
Upravila jsem si to na 10 pizz... O,6l vlažné vody, 1/4 kostky droždí, 2 kávové lžičky soli, 1 kg hladké mouky, 1 polévková lžíce olivového nebo rostlinného oleje
nerozumím,kolik to je ?