Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 465 052 kJ / 111 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24 629,98 g |
Tuky | 1 301,93 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 58,87 g |
Sodík | 63,34 g |
Sůl | 160,76 g |
Sacharidy | 223,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí koláč - Kotopita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B27N
Moje poznámka
Kuřecí koláč - Kotopita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B27N
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 39 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 56 minutami
Sváteční koláčky
Koffi před 1 hodinou
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kureci kolac,
recept na kuřecí kolac,
řecké recepty kotopita,
slany kolac z listoveho testa s kurecim madem,
kuřecí koláče,
hruskovy kolac s kurecim masem,
špenátový koláč s krůtím masem,
těsto krustas,
jak dlouho péct kuřecí koláč,
hruškový koláč z listového těsta slaný,
krustas těsto,
kureci kolac s rajcaty
Suroviny:
těsto listové,
maso kuřecí,
sýr strouhaný,
cibule,
rajče sušené,
vejce,
smetana na vaření,
vejce,
sůl,
pepř,
Komentáře (5)