Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 514 kJ / 1 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,36 g |
| Tuky | 92,92 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 622 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, necháme vychladnout a nakrájíme na silnější plátky. Houby si namočíme do vývaru, nebo jen vody a cca 10 minut povaříme.
Krok 2: Připravíme si zapékací misku, dno vyložíme plátky brambor, osolíme, opepříme, posypeme kořením adžika a houbovým kořením.
Krok 3: Na brambory poklademe plátky filé, osolíme, opepříme, posypeme kořením adžika, houbovým kořením, zázvorem a poklademe houbami. Jako poslední vrstva budou opět plátky brambor, opět osolíme, opepříme a posypeme kořením adžika.
Krok 4: Zapékací misku vložíme do vyhřáté trouby, pečeme 10 minut na plný výkon, pak zalijeme smetanou s 2 rozšlehanými vejci a zapékáme dorůžova (každý dle typu trouby), já zapékal cca 35 minut.
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROz0
Moje poznámka
Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROz0
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 4 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 5 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 5 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 6 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 6 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 7 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 7 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapecene rybí filé recepty,
zapecene brambory s rybou,
filé na houbách,
filé zapečené,
rybí filé na houbách,
zapečené rybí filé,
zapečené rybí file recept,
zapekane rybi file,
zapečené rybí filé v alobalu,
zapékané brambory s rybou,
recept zapékané rybí filé,
zapečené filé v alobalu,
recept zapečená ryba s bramborama,
zapékané filé s bramborem,
zapečené filé s bramborama,
zapečené rybý filé,
recept zapecena ryba,
zapečené ryby,
rybí filé zapečené,
zapečená ryba
Suroviny:
filet rybí,
smetana ke šlehání,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín celý,
zázvor mletý,
koření adžika,
koření houbová variace,
houby sušené,
vejce
Komentáře (36)
Šimone, díky za komentář a Vám všem za bodíky
Muj poslední nákup v kauflandu však dopadl trošku jinak, popletl jsem hlívu se steakovými žampiony, ale i ty byly moooc mňamozní
Normální a zdravá houba (jakákoli, nejen hlíva) po dušení apod nesmí být tvrdá, to je nesmysl, navíc kontroluj, jak píše Mirka!!! Vše jinak je na reklamaci!!Nesměj ji mít ve skladu půl roku (teď úmyslně přeháním
Jinak díky holky, vaše kometáře a bodíky moc potěšily