Suroviny
Porce: 1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 660 kJ / 2 309 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 59,72 g | 
| Tuky | 32,74 g | 
| Vláknina | 7,50 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 463 mg | 
| Sůl | 1,32 g | 
| Sacharidy | 440,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Žloutky ušleháme s moučkovým cukrem a 4 lžícemi teplé vody do pěny.
	Krok 2: Pak přidáme polohrubou mouku s práškem do pečiva a ušlehaným sněhem z bílků.
	Krok 3: Opatrně smícháme a dáme na plech vyloženým pečicím papírem nebo vymazaným máslem a posypaným hr. moukou.
	Krok 4: Povrch hustě posypeme mandlovými lupínky, posypeme 3 pol. lžícemi krystalového cukru a poklademe hoblinkami z másla.
	Krok 5: Dáme péct asi 25 min při 180 stup.
	Krok 6: Upečený koláč necháme vychladnout, pak ho prořízneme a plníme krémem: našleháme šlehačku bez cukru a postupně přidáváme pudink bez vaření (dr. Oetker kréme Olé).
	Krok 7: Naplníme, přiklopíme druhou polovinou a je hotovo.
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bienenstich-Včelí píchnutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nx5R
Moje poznámka
					
				
Bienenstich-Včelí píchnutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nx5R
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 36 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 37 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 42 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							fackelman, 
						
						
							včelí bodnutí recept, 
						
						
							vosi pichnuti, 
						
						
							koláč včelí bodnutí, 
						
						
							moučník včelí bodnutí, 
						
						
							včelí žahnutí, 
						
						
							recept včelí bodnutí, 
						
						
							pilka na dort, 
						
						
							pudink bez vaření, 
						
						
							recept na včelí bodnutí, 
						
						
							fackelmann sáček na pečivo, 
						
						
							dort bienenstich, 
						
						
							řezy včelí bodnutí, 
						
						
							binenstich, 
						
						
							koláč bienenstich, 
						
						
							včelí řezy, 
						
						
							včelí bodnutí, 
						
						
							pilka na dorty, 
						
						
							včelí bodnutí koláč, 
						
						
							dort včelí bodnutí
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							voda, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							lupínky mandlové, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr, 
						
						
							šlehačka, 
						
						
							pudink bez vaření
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (39)
jen dumám,proč včelí píchnutí