Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 740 kJ / 2 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,61 g |
Tuky | 152,82 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 587 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 271,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňaková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83z2
Moje poznámka
Koňaková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83z2
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 9 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 11 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 12 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Tématické fráze:
konakova buchta,
koňakové řezy,
hrníčková bábovka s vaječným koňakem,
recept na konakovou babovku,
konakovababovka,
hrnková bábovka s vaječným koňakem,
hrníčková bábovka z vaječného koňaku,
bábovka s vaj.koňakem,
knakova babovka,
bábovka se sněhem,
koňaková bábovka hrníčková,
bábovka z vaj. konaku,
bábovka z vaj.koňaku,
bábovka z vaječného koňaku,
bábovka koňakových,
konakova ba bovka hrnickova,
bábovka z vaj,
hrnkova konakova babovka,
bombičky s vaječným koňakem,
ko aková bábovka recept
Suroviny:
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
olej,
koňak vaječný čokoládový,
prášek do pečiva,
kakao,
káva mletá
Komentáře (5)
No, zkuste napotřetí buchtě pořádně zatopit, aspoň na 170°, ale klidně i na 180°C. Jak ona se lekne a chce zdrhnout tak povyskočí
(ááá nééébóóó zkuste přidávat nastřídačku po trochách mouku se sněhem)
...v rcp chybí sůůůůůůl