Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev pečená v sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nlo
Moje poznámka
Mrkev pečená v sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nlo
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 11 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 12 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečená mrkev v troubě,
pecena mrkev s parmazanem,
mrkev recepty,
pečená mrkev,
sezamova mrkev,
pečená mrkev se sezamem,
pečená mrkev s cesnekem v troubě,
pečeme s mrkvi,
mrkev pečená v troubě,
mrkev se sezamem,
pećená obalovaná mrkev,
mrkev v troubě s parmezanem,
pečená mrkev v remosce,
mrkev s parmazanem pecena v troubě,
pečená mrkev v troubě s česnekem,
jak konzumovat sezam,
grilovaná mrkev,
mrkev v medu a sezamu,
italská pečená mrkev,
peceme ze sezamu
Suroviny:
mrkev,
olej olivový,
sůl,
pepř,
strouhanka,
semínka sezamová
Komentáře (22)
Děkuji všem za milé komentáře
Je součástí i jejich smési korení do chleba a když ho rozkousneš, maličko štipká na jazyku.
Jarka, toho cesnaku by som sa nebála, mám skúsenosť, že pri pečení keď je zamiešaný s inými surovinami, tak sa nespečie. Tých pár minút nie je dlhý čas.
cathleen: přiznám se, že koření černucha neznám