Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev pečená v sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nlo
Moje poznámka
Mrkev pečená v sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nlo
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 8 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 10 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 10 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 11 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 12 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 12 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečená mrkev v troubě,
pecena mrkev s parmazanem,
mrkev recepty,
pečená mrkev,
sezamova mrkev,
pečená mrkev se sezamem,
pečená mrkev s cesnekem v troubě,
pečeme s mrkvi,
mrkev pečená v troubě,
mrkev se sezamem,
pećená obalovaná mrkev,
mrkev v troubě s parmezanem,
pečená mrkev v remosce,
mrkev s parmazanem pecena v troubě,
pečená mrkev v troubě s česnekem,
jak konzumovat sezam,
grilovaná mrkev,
mrkev v medu a sezamu,
italská pečená mrkev,
peceme ze sezamu
Suroviny:
mrkev,
olej olivový,
sůl,
pepř,
strouhanka,
semínka sezamová
Komentáře (22)
Děkuji všem za milé komentáře
Je součástí i jejich smési korení do chleba a když ho rozkousneš, maličko štipká na jazyku.
Jarka, toho cesnaku by som sa nebála, mám skúsenosť, že pri pečení keď je zamiešaný s inými surovinami, tak sa nespečie. Tých pár minút nie je dlhý čas.
cathleen: přiznám se, že koření černucha neznám