Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 931 kJ / 3 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,46 g |
Tuky | 81,87 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 514,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citrónová Babeta z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D16k
Moje poznámka
Citrónová Babeta z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D16k
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 2 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 18 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 5 minutami
Jednoduché langoše
Fitulka před 15 minutami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 51 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 58 minutami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 1 hodinou
Fazolový salát
Anna.Milkova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 2 hodinami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Tereziena před 5 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 6 hodinami
Tématické fráze:
citronová babeta,
citronova babeta z pekárny,
domácí babeta,
citronová buchta z domácí pekárny,
citronová babeta z domácí pekárny,
citronova babetka,
babetka recept,
babetka buchta,
babeta recept,
babeta z domácí pekárny,
babeta z pekárny,
babeta,
babeta citronova,
buchta babetka,
citrónová babeta recept,
buchta babeta recept,
recept na babetu,
domácí pekárna babeta,
babetka citronova,
citronova babeta do pekarny
Suroviny:
mléko,
šťáva citronová,
kůra citronová,
tuk hera,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
tresť citronová
Komentáře (58)
U mé pekárny prodloužit pečení jde (bod 3 v Postupu).
No, esli já nejsu kůzelník, že
Raději je peču v remosce.
Samozřejmě dávám bodík
A ještě - nenapsala jste, JAK se nevyvedla....zdrclá, neupečená nebo jaká