Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 442 kJ / 2 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,33 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 18,28 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 452,04 g |
Postup přípravy
Pohlídáme závěrečné pečení, bochník stačí péct 40-45min.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Moje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Nejnovější recepty
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 3 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno 6. 7. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 9 minutami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 45 minutami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 2 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 4 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 4 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečený chlebíček,
voňavé pečení s vanilkou,
hnětací háky na tuhé těsto,
bramborový chlebíček sladky,
zbylé vařené brambory,
recepty z bramborového těsta,
bramborový bochník sladký,
bramborovy,
pečení ze sladkého kynutého těsta
Suroviny:
voda,
brambory,
vejce,
tuk,
cukr,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
koření voňavé pečení s vanilkou,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
droždí,
rozinky
Komentáře (22)
Spíš bych to pekla v té formě a na plechu, bramborami těsto stáním (čekáním na vykynutí) zřídne.