Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový chlebíček z pekárny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2011 19:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 684 kJ / 3 510 kcal
Bílkoviny76,73 g
Tuky176,78 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 2,11 g
Sůl1,83 g
Sacharidy392,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tentokrát jsem neměla ořechy, dala jsem mleté mandle. Ořechy lépe zabarví těsto a jsou chuťově výraznější.

Ačkoliv se to podle mojí fotky nezdá, moučník je velmi chutný, díky rybízu pěkně pikantní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zizala

25. 9. 2011 14:27

spagetka: Jsem ráda, že aspoň částečně se recept osvědčil. Až vychytáš drobnosti, bude to O. K., uvidíš ;-):-K

spagetka

24. 9. 2011 17:19

Tak jsem to dnes zkusila. Dala jsem borůvky, jenže jsem udělala chybku v tom, že jsem půlku mouky nahradila špaldovkou - kvůli diabetu.
Příště to dělat nebudu, po konzultaci s jednou zdejší kuchařinkou spíš zkusím přidat pohankovou mouku případně to udělám podle originálu no... ;-), jako sladidlo jsem použila trochu dia Fan na pečení a fruktozu ;-). Musím se naučit s pekárnou zacházet, reaguje malinko jinak než jsem zvyklá u své běžné trouby.
Udělala se mi silnější tmavá kůrka, střídka je ale vynikající, vláčná a nedusí. Kůrku jsem holt ořezala:-8 no ;-). Buchta má ale díky borůvkám tmavou barvu, není spálená, ale prostě zabarvila se borůvkama.Je chuťově ale opravdu :yes::yes::yes:

spagetka

23. 9. 2011 18:26

a já zkusím borůvky ;-):-p:yes:

tejaja

23. 9. 2011 18:19

AniCiz: kľudne môžeš použiť aj mrazený, ja ho celú zimu úspešne používam ;-)

AniCiz

12. 9. 2011 18:46

:yes:moc se mi líbí..mám ale jen zmrazený rybíz:-S.každopádně zkusím:-K

zizala

12. 9. 2011 14:42

Marsi Mesi::-)):-));-)

Marsi Mesi

12. 9. 2011 14:14

"po zaznění zvukového signálu"...:-D:-D:-))dobrýýý:-D já to budu muset hodit do klasické plynové trouby, pečku nemám a signál si dám sama:-D:-D posílám bodík:yes:

Anna Kocikova

12. 9. 2011 11:38

Hodně zajímavý receptík:-p+6:yes:Ale také bych asi pekla v klasik.troubě.V DP jsem pekla pouze od Cathleen mazaneček:-pale nějak se toho pečení bojím:-p:-O:-8

cathleen

12. 9. 2011 11:21

zizala: jj, bezinky zavařuji jako kompot (v buchtě chutnají skoro jako borůvky), ale s aronií moc štěstí nemám....:-// ptáci jsou vždy rychlejší:-D

zizala

12. 9. 2011 11:18

cathleen: Ještě mě napadla Aronie nebo bezinky;-)

Severinka

12. 9. 2011 11:05

Díky za dobrý nápad do pečky, rybíz mám kompotovaný a nebo zkusím i s jiným ovocem:yes::yes::yes::yes::yes:

zizala

12. 9. 2011 09:37

Děkuju všem za zájem :-K

cathleen

12. 9. 2011 08:48

:-O paráda! Rybíz už dávno není, že bych zkusila ty ostružiny?:-8

hanahcotton

12. 9. 2011 07:30

:yes::yes:to vypadá moc lákavě :-K

tejaja

12. 9. 2011 05:06

zizala: Ďakujem :-K:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koláč s aronií buchta s aronií rybízová buchta z pekárny rybízová buchta z domácí pekárny pečení s aronií pecky červeného rybízu fotky chlebíček z pekarny buchta z aronie jak se naučit delat chlebíček ribizový kolác domácí pekárna a buchta z rybizem chlebíček s červeným rybízem rybízový kolác z pekárny rybízovy kolac z domaci pekarny buchta s červeným rybízem z domácí pekárny rybízový moučník z pekárny ribízový koláč z domácí pekárny jak zachazet z pekarnou bezinky na buchtě recepty s aronii

Suroviny: máslo, vejce, esence vanilková, ořechy mleté, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr, sůl, rybíz

TopRecepty.cz

Rybízový chlebíček z pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qAJ3