Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 442 kJ / 2 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,33 g |
| Tuky | 45,52 g |
| Vláknina | 18,28 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 452,04 g |
Postup přípravy
Pohlídáme závěrečné pečení, bochník stačí péct 40-45min.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Moje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 9 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 17 minutami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 27 minutami
Pudinkový likér
Merylas před 54 minutami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 1 hodinou
Segedínský guláš
LucieDos před 1 hodinou
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 2 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 3 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 3 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečený chlebíček,
voňavé pečení s vanilkou,
hnětací háky na tuhé těsto,
bramborový chlebíček sladky,
zbylé vařené brambory,
recepty z bramborového těsta,
bramborový bochník sladký,
bramborovy,
pečení ze sladkého kynutého těsta
Suroviny:
voda,
brambory,
vejce,
tuk,
cukr,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
koření voňavé pečení s vanilkou,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
droždí,
rozinky
Komentáře (22)
Spíš bych to pekla v té formě a na plechu, bramborami těsto stáním (čekáním na vykynutí) zřídne.