Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 110 kJ / 4 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,53 g |
Tuky | 340,00 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 343,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechy od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGJl
Moje poznámka
Ořechy od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGJl
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
zkaramelizované ořechy,
recepty ze skorapek orechu,
plněné ořechy od babicky,
receptyvanocni-plneneorechy,
ořechové skořápky,
ořechové cukroví láďa hruška,
ořechová babička,
recept ze skořápek ořechů,
recept na ořechové skořápky,
tatra zkaramelizované mléko,
ořechy po babičce,
ořechová náplň podle babicek,
recepty od babičky,
plněnéořechy,
cukroví skořápky,
ořechové skořápky s krèmem,
náplň do ořechů podle babiček,
recept na plněnéořechy,
kůra ze skořápek vlašských ořechů,
recept ořechové skořápky
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
ořechy strouhané,
máslo,
koření hřebíček,
kůra citronová,
skořice,
mléko tatra,
máslo,
ořechy strouhané
Komentáře (4)